Λειτουργία εντευκτηρίου, βιβλιοθήκης, σπουδαστηρίου

κάθε Τετάρτη 17:00 – 21:00

Κάθε Τετάρτη ο χώρος του ινστιτούτου θα γίνεται ένα σημείο συνάντησης όπου θα μπορούμε να βρεθούμε, να πούμε τα νέα μας, να συναντήσουμε κόσμο που σχετίζεται με την μέθοδο της NDI ή άλλους που ενδιαφέρονται να τη γνωρίσουν. Να πιούμε καφέ ή μια μπύρα, μια ευκαιρία να συναναστραφούμε μ’ έναν τρόπο αυθόρμητο και χαλαρό.

Παράλληλα, κάποιοι μπορούν να αναζητήσουν τη… συγκίνηση στον χώρο του σπουδαστηρίου και της βιβλιοθήκης όπου θα μπορεί κανείς να αφιερώσει το απόγευμά του ρίχνοντας μια ματιά, ξεφυλλίζοντας ή μελετώντας σημειώσεις, αρχεία, περιοδικά και βιβλία από τη βιβλιοθήκη του ινστιτούτου. Το φάσμα τους αφορά τις επιστήμες του ανθρώπου στο σύνολο τους, την παιδαγωγική, την ψυχολογία,την κοινωνιολογία και την ανθρωπολογία αλλά και την τέχνη και τη λογοτεχνία, καθώς και κείμενα που αφορούν την NDI στα ελληνικά και τα γαλλικά. Υπάρχει η δυνατότητα δανεισμού.

Η χρήση του σπουδαστηρίου και της βιβλιοθήκης άλλες μέρες της εβδομάδας γίνεται κατόπιν συνεννόησης με την υπεύθυνη, Ιωάννα Γκιουλέ.

 

Μοιράσου το:

Περισσότερες δραστηριότητες