«Ομάδα έκφρασης και επικοινωνίας, με στόχο την προσωπική ανάπτυξη»

κάθε Τρίτη 20.00 – 22.30

Συμμετοχή 15 ευρώ

Αρ. συμμετεχόντων 5-10 άτομα

Η ομάδα χρησιμοποιώντας βιωματικές τεχνικές αυτοματισμού και φαντασίας, όπως είναι η αυτόματη γραφή, το αυθόρμητο θέατρο, το θεατρικό παιχνίδι, η σωματική έκφραση, ο αυτοσχεδιασμός, η ζωγραφική, οι τεχνικές αναπνοής και χαλάρωσης, έχει ως στόχο την προσωπική έκφραση και την επικοινωνία, καθώς και την συναισθηματική και κοινωνική ανάπτυξη των μελών της.

Η ομάδα συναντιέται μια φορά την εβδομάδα όπου σε ένα θετικό και υποστηρικτικό πλαίσιο τα μέλη έχουν την ευκαιρία να καλλιεργήσουν επιθυμίες, κίνητρα, ενδιαφέροντα, γνώσεις, καθώς και να αναπτύξουν κοινωνικές και επικοινωνιακές δεξιότητες. Λειτουργούμε με βάση την αρχή Ακούω- Προτείνω- Συνοδεύω με γνησιότητα και ανεπιφύλακτη θετική αποδοχή.

Η θεματολογία της συνάντησης ορίζεται από τα ίδια τα μέλη, που διευκολύνονται να επεξεργαστούν τα θέματα που τους αφορούν. Ενδεικτικά τα μέλη έχουν την ευκαιρία να επεξεργαστούν θέματα σχέσεων, άγχους, κρίσιμων γεγονότων ζωής και να καλλιεργήσουν την αυτοσυνειδησία και την αυτογνωσία τους. Ακόμα, έχουν την ευκαιρία να διαπραγματευτούν θέματα υπαρξιακά, όπως ο έρωτας, η ενοχή, η αγωνία, και η ελευθερία.

Εμψύχωση:

Περικλής Αγγελόπουλος, Ιστορικός του Πολιτισμού, M.A. Κλινική Κοινωνική Ψυχολογία των Εξαρτήσεων και Ψυχοκοινωνικών προβλημάτων, Εμψυχωτής ομάδων – Σύμβουλοs Ψυχ.Υγείας NDI (6944473089).

Καραμφίλη Ιφιγένεια, Κλινική ψυχολόγoς, Μ.Α Κλινική Κοινωνική Ψυχολογία των Εξαρτήσεων και Ψυχοκοινωνικών προβλημάτων, Εμψυχώτρια Ομάδων NDI (6972214610).

Μοιράσου το:

Περισσότερες δραστηριότητες